Unic importator al brandului Versatile în România

Compania APAN Agriculture Equipments a anunțat oficial că începând cu această lună a devenit unic importator al brandului Versatile în România.

apan agriculture versatile

Compania APAN Agriculture Equipments a anunțat oficial că începând cu această lună a devenit unic importator al brandului Versatile în România.
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință. 

agrointel.ro

”Portofoliul de produse al companiei APAN Agriculture Equipments este mare și diversisficat, pornind de la tractoare care se adresează fermierilor din domeniul horticol până la fermele mari, cultură mare. Printre brandurile pe care le reprezentăm cu succes se află brandul McCormick de tractoare și, de curând brandul Versatile. La partea de combine reprezentăm brandul Rostelmash la nivel național, iar un brand de succes și unic în România este autopropulsata Agrifac. La lucrările agricole suntem prezenți cu foarte multe utilaje agricole, multe branduri, atât pe parte de viticultură, pomicultură cât și pe parte de cultură mare”, ne-a declarat recent, Lili Pavel, Marketing Manager APAN Agriculture Equipments. 

Versatile – un nume greu pe piața mondială de tractoare 

apan agriculture versatile

La nivel mondial, Versatile este unul dintre mărcile ”grele„ pe piața mașinilor agricole. Brandul canadian fondat în 1966 este renumit pentru tractoarele sale puternice, iar în trecut și pentru combinele sau hederele pe care le producea. 

Marca Versatile, recunoscută mai ales pentru tractoarele sale cu tracțiune integrală, s-a extins de-a lungul anilor cu producția de autopropulsate, semănători, tocătoare și combine. În perioada anilor 1970-1980, compania fabrica cunoscutele tractoare colorate în roșu, galben și negru, cu un aspect ”drept”, fără ”rotunjimile” pe care le vedem astăzi la tractoarele moderne. 

Până la sfârșitul anilor 1970, gama Versatile includea tractoare cu capacitate între 220 și 330 de cai putere. Odată cu anii 1980 a apărut o linie extinsă de tractoare cu tracțiune integrală care ajungea până la 470 cai putere la Versatile 1150. Compania a intrat în cursa pentru a construi cel mai mare tractor din lume cu „Big Roy”, numit după unul dintre fondatori, în 1977. Roy este un tractor de 600 CP. 

Tractorul ”Big Roy” – 1977:

tractorul bigroy versatile 1977

La acest moment, brandul Versatile este deținut de Rostselmash Inc. care, pe 1 noiembrie 2007, a cumpărat 70% din acțiuni. La acel moment s-a anunțat oficial că numele de Versatile va fi utilizat exclusiv pentru divizia de tractoare. 

Pentru utilajele nou intrate în portofoliul companiei, APAN Agriculture Equipments a lansat un site special – https://www.versatile-apan.ro/ iar fermierii pot obține mai multe detalii despre oferta de prețuri la numărul de telefon: 0741.072.997 

https://agrointel.ro/201195/apan-agriculture-equipments-unic-importator-al-tractoarelor-versatile-in-romania/

 

Urmariti-ne si pe Facebook:
facebook small

 

SC APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS SRL 
J09/472/2005 
RO 17540498 
DN22B, KM 4, Brăila
RAIFFEISEN BANK - Suc. Brăila 
RO65 RZBR 0000 0600 0670 9101

 

Office: +40 742 089 242
Piese şi acesorii: +40 742 283 339 
E-mail: contact@mccormick-apan.ro
Adresa: Brăila, DN 22B, km 4.5 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

ACCEPT